Projectmanager

Solliciteer nu

Projectmanager

Bij European Agency of the Year 2018 - 2019

Onlangs werden we uitgeroepen tot European Agency of the Year. De volgende stip aan de horizon: het beste design-gedreven digitale bureau ter wereld. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren projectmanager om projecten voor o.a. Dutch Design Week, Miro en De Vegetarische Slager in goede banen te leiden.

We zoeken...

Een echte regelaar, die niet terugdeinst voor een uitdaging. We zijn een bureau van een nieuwe generatie met grootse projecten. Dat betekent dat je samen met ons kunt pionieren, maar ook met ons mee onderneemt. We waarderen je input en ideeën om onze werkprocessen te verbeteren. Je kunt dus echt een verschil maken!

Jij bent degene die structuur aanbrengt binnen het team, zorgt dat de klanten tevreden zijn en hebt vooral veel ervaring in het leiden van digitale projecten (branding en applicaties). We zoeken iemand die dat al eerder bewezen heeft in een rol als digital producer, project manager of vergelijkbare functie. Kennis en ervaring op gebied van digitale projecten, en het vermogen om snel te schakelen is bij een bureau als dat van ons een must.

Je leidt meetings, onderhoudt goede relaties met klanten, fungeert als aanspreek punt voor het team, planned het team en de werkzaamheden in en zorgt dat alle deadlines worden gehaald. Dat doe je vol enthousiasme en met liefde voor het vak, samen met andere projectmanagers. 

Wij zijn…

Een multidisciplinair team van meer dan twintig personen, dat enthousiast en gedreven door design de potentie van ambitieuze merken realiseert. We geloven dat we met ons Dutch Digital Design de wereld een stukje slimmer, beter en mooier kunnen maken.

Daarnaast ondernemen we graag dingen samen. We gaan regelmatig borrelen, bezoeken conferenties of gaan samen op reis. Ontmoet je nieuwe collega’s vast hier

Onze professionele vrienden

En daarnaast...

  • Een jaarlijks ontwikkelingsbudget voor relevante cursussen.
  • Pensioenbijdrage
  • Laptop en evt. iPhone om mee te werken
  • Natuurlijk een goede lunch, gezellige borrels, proost-momenten, museumkaart, sportkleding.
  • Een marktconform salaris.


Werken voor ambitieuze merken, doen we met ambitieuze mensen. We bieden je een uitdagende rol van 32, 36 of 40 uur op een inspirerende werkplek in Den Haag. Daarnaast vinden we het belangrijk dat ook jij je potentie weet te realiseren. Nu en in de toekomst.

We hosten inspiratiesessies in onze studio en op locatie met interessante innovators uit het veld zoals bijv. Nalden (WeTransfer), Ernst-Jan Pfauth (De Correspondent) en Ilina Scott (Google Zoo).

Ontmoet het team

"We realiseren de potentie van ambitieuze merken.
Enthousiast en gedreven door design onderzoeken we de vraag achter de vraag. Dit resulteert in award winnende (digitale) oplossingen waar mensen van houden en merken door groeien."

— Roman Stikkelorum, Managing director Vruchtvlees

We leren je graag beter kennen!

Ben jij die ambitieuze en ervaren projectmanager die met ons de wereld gaat veroveren? Vertel ons meer over de projecten die je eerder hebt gemanaged en waarom je dat nu wil doen bij Vruchtvlees. We zijn benieuwd!

Na de korte vacatureperiode nodigen we een select aantal uit voor een gesprek, om vervolgens een keuze te maken. Na een ontmoeting met je teamleden kunnen we snel starten! 

Voor vragen over de functie neem contact op met Lisanne Simon via 070-7851734.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Luister alvast mee naar onze studio playlist