Projectmanagement Internship

Solliciteer nu

Projectmanagement stage

Bij European Agency of the Year

INTERNSHIP · DEN HAAG

Hoe het is om te werken bij het beste designbureau van Europa? Dat mag je zelf ervaren! We hebben namelijk plek voor een ambitieuze student die graag wil leren hoe je projecten voor o.a. Dutch Design Week, Theater Rotterdam en De Vegetarische Slager in goede banen leidt. Samen met onze project managers Justine, Lisanne en Yira leer jij vast de kneepjes van het projectmanagement-vak.

Jij bent..

een echte regelaar, aldus je beste vrienden. Je wil graag leren hoe je je to do lijst het meest efficiënt inregelt, maar ook hoe je het team - met wie je samenwerkt - daarin het beste kan enthousiasmeren. Je bent nieuwsgierig en proactief en vindt het leuk om iedereen op z’n gemak te laten voelen met de beste service. 

Als onze nieuwe PM-stagiair ben je echt onderdeel van het team, net als de andere projectmanagers heb je veel contact met klanten en zit je bij meetings. Aan het eind van je stage weet je precies hoe je de wensen van de klant doorvertaalt naar een handige briefing voor het team.

Praktisch: je bent een student aan een HBO of WO opleiding en weet van aanpakken. Je bent een periode van 5 maanden 32-40 uur beschikbaar, bij voorkeur vanaf januari, om aan de slag te gaan met de mooiste Dutch Digital Design projecten in binnen- en buitenland.

Wie zijn wij?

Vruchtvlees bestaat uit een team van 18 jonge mensen, dat enthousiast en gedreven door design de potentie van ambitieuze merken realiseert. We geloven dat we met ons Dutch Digital Design de wereld een stukje beter en mooier kunnen maken.

We zijn een bureau van een nieuwe generatie met grootse projecten. Dat betekent dat je samen met ons kunt pionieren, maar ook met ons mee onderneemt. We waarderen je input en ideeën om onze werkprocessen te verbeteren. Ook als stagiair kun je echt een verschil maken! Daarnaast ondernemen we graag dingen samen. We gaan regelmatig borrelen, bezoeken conferenties of gaan samen op reis.

En daarnaast…

Werken voor ambitieuze merken, doen we met ambitieuze mensen. Daarom vinden we het belangrijk dat ook jij je potentie weet te realiseren. Als stagiair bij Vruchtvlees werk je daarom niet alleen mee in het team, maar kun je ook meegenieten van:

  • Inspiratiesessies in onze studio en op locatie met interessante innovators uit het veld als Nalden (WeTransfer), Ernst-Jan Pfauth (De Correspondent) en Ilina Scott (Google Zoo).
  • Vrijheid om een eigen opdracht uit te voeren samen met ons team van projectmanagers, designers, developers en marketeers.
  • Een inspirerende werkplek in Den Haag met goede lunch, gezellige borrels en feestelijke confettimomenten.

Klinkt goed? We leren je graag beter kennen!

Laat ons weten wat je in je studie (en daarbuiten) hebt gedaan en wat je graag zou willen leren bij Vruchtvlees. We zijn benieuwd!

Voor vragen over de stage neem contact op met Laura de Bar (onze huidige PM-stagiair) via 070-7851734.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.