Office- & HR manager

Solliciteer nu

Office- & HR manager

Bij European Agency of the Year 2018 - 2019

Onlangs werden we uitgeroepen tot European Agency of the Year. De volgende stip aan de horizon: het beste design-gedreven digitale bureau ter wereld. Daarom zijn we op zoek naar een ervaren Office- & HR manager om onze hospitality en people operation nóg beter te maken.

We zoeken...

Een echte regelaar, die niet terugdeinst voor een uitdaging. We zijn een bureau van een nieuwe generatie met grootse projecten. Dat betekent dat je samen met ons kunt pionieren, maar ook met ons mee onderneemt. We waarderen je input en ideeën om onze hospitality en people zaken te verbeteren. Je kunt dus echt een verschil maken!

Jij bent degene die structuur aanbrengt binnen de werkplek, zorgt dat de klanten en het team zich meer dan welkom voelen en zorgt voor oppeppende lunches. We zoeken iemand die dat al eerder bewezen heeft in een vergelijkbare rol. 

Wij zijn…

Een multidisciplinair team van meer dan twintig personen, dat enthousiast en gedreven door design de potentie van ambitieuze merken realiseert. We geloven dat we met ons Dutch Digital Design de wereld een stukje slimmer, beter en mooier kunnen maken.

Daarnaast ondernemen we graag dingen samen. We gaan regelmatig borrelen, bezoeken conferenties of gaan samen op reis. Ontmoet je nieuwe collega’s vast hier

Onze professionele vrienden

En daarnaast...

  • Een jaarlijks ontwikkelingsbudget voor relevante cursussen.
  • Pensioenbijdrage
  • iMac om op te werken
  • Een goede lunch, gezellige borrels, proost-momenten, museumkaart, sportkleding.
  • Een marktconform salaris.


Werken voor ambitieuze merken, doen we met ambitieuze mensen. We bieden je een uitdagende rol van 20-28 uur per week op een inspirerende werkplek in Den Haag. Daarnaast vinden we het belangrijk dat ook jij je potentie weet te realiseren. Nu en in de toekomst.

We hosten inspiratiesessies in onze studio en op locatie met interessante innovators uit het veld zoals bijv. Nalden (WeTransfer), Ernst-Jan Pfauth (De Correspondent) en Ilina Scott (Google Zoo).

Ontmoet het team

"We realiseren de potentie van ambitieuze merken.
Enthousiast en gedreven door design onderzoeken we de vraag achter de vraag. Dit resulteert in award winnende (digitale) oplossingen waar mensen van houden en merken door groeien."

— Roman Stikkelorum, Managing director Vruchtvlees

We leren je graag beter kennen!

Ben jij die ambitieuze en ervaren office en HR manager die met ons de wereld gaat veroveren? Vertel ons meer over de rollen die je eerder hebt gehad en waarom je dat nu wil doen bij Vruchtvlees. We zijn benieuwd!

Na de korte vacatureperiode nodigen we een select aantal uit voor een gesprek, om vervolgens een keuze te maken. Na een ontmoeting met je teamleden kunnen we snel starten! 

Voor vragen over de functie neem contact op met Rindor Golverdingen via 070-7851734.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Luister alvast mee naar onze studio playlist