Projectmanagement stagiair(e)

Solliciteer nu

Stagiair projectmanagement

Full-time stage in Den Haag

Hey! Ik ben Rindor van Vruchtvlees en ik zoek een stagiair die ons helpt het beste Dutch Digital design ter wereld te maken door projecten in goede banen te leiden. Ben jij degene die ik zoek?


Wie ben jij?

Bij Vruchtvlees geloven we in de allerbeste service en efficiëntie. Met ons hele team zorgen we voor de optimale klantbeleving. Hierin spelen onze  projectmanagers een belangrijke rol. Daarom zoeken we een stagiair(e) die niet kan wachten om kennis te maken met de praktijk. 

Je bent een echte regelaar, weet van aanpakken en werkt zelfstandig. Je communiceert helder, bent pro actief, georganiseerd en je hebt oog voor detail. Je volgt een HBO opleiding en gaat graag met online tools aan de slag. Voor een periode van 5 maanden ben je 32 - 40 uur beschikbaar om aan de slag te gaan met de mooiste Digital Design-projecten in binnen- en buitenland. 

Wie zijn wij?

We zijn een strategisch digitaal bureau gedreven door design, dat met aanstekelijk enthousiasme werkt aan innovatieve huisstijlen en digitale producten. We bestaan uit een optimistisch team van twaalf jonge mensen die erin geloven dat we met ons werk, voor goede merken en organisaties, de wereld een stukje beter en mooier kunnen maken. Vruchtvlees blijft groeien. In het afgelopen twee jaar is het team versterkt met acht specialisten op het gebied van design, projectmanagement, development en marketing. 

Samen werken we aan digitale toepassingen voor o.a. VPRO, Ace & Tate, Voordekunst, Toneelhuis (Antwerpen), Theater Rotterdam, deBuren (Brussel) en Das Mag.

Wat kun je verwachten?

Een creatieve leeromgeving met ruimte voor eigen initiatief. Samen zorgen we ervoor dat je onder begeleiding van projectmanagers leert hoe je projecten van begin tot eind in goede banen leidt. Service en beleving staat bij ons voorop, daarom vragen we jou ook de studio fris en klantvriendelijk te maken, de telefoon op te nemen en bij te springen waar nodig om optimale gastvrijheid te realiseren.

Wij passen wel bij elkaar!

Overtuig ons met een motivatiebrief waarin je over jezelf, je ervaring en ambities verteld. Wat maakt jou de ultieme kandidaat? Uit alle sollicitaties nodigen we een selectie van kandidaten uit voor een eerste gesprek . 

Wat bieden we jou?

We bieden je een creatieve leeromgeving in Den Haag. In de studio werk je binnen het projectmanagement team, maar ook met het management, design team en developers. We nemen je ook graag mee naar klanten om te leren omgaan met product owners, stakeholders en projectmanagers.

Je krijgt een stagevergoeding en een fijne werkplek in een inspirerend kantoor in Den Haag, met een verzorgde goede lunch met superveel keuze. Wanneer je kan beginnen? Dat stemmen we graag samen af. We zoeken iemand die min. 5 maanden voor 32 - 40 uur per week bij ons wilt komen proeven. 

Ben jij de enthousiaste regelaar die ik zoek? Solliciteer dan met je motivatie. We kijken ernaar uit je te spreken!