Stagiair projectmanagement

Solliciteer nu

Gezocht: Stagiair Projectmanagement

Full time stage in Den Haag

Hey! Ik ben Rindor van Vruchtvlees en ik zoek een stagiair die ons helpt het beste Dutch digital design ter wereld te maken door projecten in goede banen te leiden. Ben jij de degene die ik zoek?


Wie ben jij?

Bij Vruchtvlees geloven we dat alleen de beste service en efficiëntie goed genoeg is. Met ons hele team proberen we de klantervaring zo optimaal mogelijk te maken. Hierin staan onze projectmanagers in de lead. Daarom zoeken we een stagiair(e) die niet kan wachten om kennis te maken met de praktijk. Fijn als je een echte regelaar bent, die houdt van aanpakken. Daarnaast communiceer je helder, ben je pro-actief en georganiseerd. Je volgt een HBO opleiding en deinst niet terug met online tools aan de slag te gaan. Je bent gedurende een periode van 5 maanden min. 32 uur beschikbaar om aan de slag te gaan met de mooiste Digital Design-projecten in binnen- en buitenland. 

Wie zijn wij?

We zijn een strategisch digitaal bureau gedreven door design dat met aanstekelijk enthousiasme werkt aan innovatieve huisstijlen en digitale producten. We bestaan uit een optimistisch team van twaalf jonge mensen die erin geloven dat we met ons werk, voor goede merken en organisaties, de wereld een stukje beter en mooier kunnen maken. Vruchtvlees groeit. In het afgelopen twee jaar is het team versterkt met acht specialisten op het gebied van design, projectmanagement, development en marketing. 

Samen werken we aan digitale toepassingen voor o.a. VPRO, Ace & Tate, Voordekunst, Toneelhuis (Antwerpen), Theater Rotterdam, deBuren (Brussel) en Das Mag.

Wat kun je verwachten?

Verwacht een creatieve leeromgeving met ruimte voor eigen initiatief. Samen zorgen we ervoor dat je leert hoe je projecten van begin tot eind in goede banen leidt. Service staat bij ons voorop, daarom vragen we jou ook de studio fris en klantvriendelijk te maken, de telefoon op te nemen en bijspringen waar nodig om de optimale klantbeleving te realiseren.

Wij passen wel bij elkaar!

Stuur je sollicitatie in voor 27 augustus 2017. Overtuig ons met een motivatiebrief waarin je over jezelf, je ervaring en ambities verteld. Uit alle sollicitaties nodigen we een selectie van kandidaten uit voor een eerste gesprek. 

Wat bieden we jou?

We bieden je een creatieve leeromgeving in Den Haag. In de studio werk je binnen het projectmanagement team, maar ook met het management, design team en developers. We nemen je ook graag mee naar klanten om te leren omgaan met product owners, stakeholders en projectmanagers.

Je krijgt een stagevergoeding en een fijne werkplek in een inspirerend kantoor in Den Haag, met een goede lunch met superveel keuze. Wanneer je kan beginnen? Dat stemmen we graag samen af. We zoeken iemand die min. 5 maanden en 32 uur bij ons wilt komen proeven. 

Ben jij die ene die ik zoek? Solliciteer dan met je motivatie. Ik ben benieuwd!