Front-end developer

Solliciteer nu

Design driven Front-end developer

At European Agency of the Year 2018

Onlangs werden we uitgeroepen tot European Agency of the Year. De volgende stip aan de horizon: het beste design-gedreven digitale bureau ter wereld. Daarom zijn we op zoek naar een front-end developer om projecten voor o.a. Dutch Design Week, Rialto Filmhuis en Cinekid Festival in goede banen te leiden.


Wie ben jij?

Je bent autodidact of geslepen door ervaring binnen een creatief team waar je veel kennis en ervaring in development hebt opgedaan. Je bent geïnteresseerd in de toekomst van tech, positief ingesteld en je handelt proactief. Je hebt affiniteit met design, performance en gebruikersvriendelijkheid.

We zijn een bureau van een nieuwe generatie met grootse projecten. Dat betekent dat je samen met ons kunt pionieren, maar ook met ons mee onderneemt. We waarderen je input en ideeën om onze werkprocessen te verbeteren. Je kunt dus echt een verschil maken!

Wie zijn wij?

Een divers team van twintig mensen, dat enthousiast en gedreven door design de potentie van ambitieuze merken realiseert. We geloven dat we met ons Dutch Digital Design de wereld een stukje beter en mooier kunnen maken.

Daarnaast ondernemen we graag dingen samen. We gaan regelmatig borrelen, bezoeken conferenties of gaan samen op reis.

"We realiseren potentie voor ambitieuze merken. Enthousiast en gedreven door design onderzoeken we de vraag achter de vraag. Dit resulteert in bekroonde (digitale) oplossingen waar mensen van houden en merken van groeien."

— Roman Stikkelorum (Managing director, Vruchtvlees)

Technische specs

Je bent pixel precies en schrijft nette code waar we als team van groeien. Je laat je graag inspireren in het team maar weet ook met jou inzichten ons uit te dagen om innovatieve en slimme webapplicaties te ontwikkelen. Naast het werk van onze klanten werken wij aan onze eigen interne projecten die onze processen verder optimaliseren en versnellen. Wij werken met onder andere met de volgende tools: 
Gitlab, HTML5, CSS3, SASS, Bourbon, JS ES6, Vue JS Framework, Webpack, NPM, Yarn

Als frontend developer werk je precies en sla je een brug tussen design en techniek, jou kennis op het gebied van motion design, webanimatie (Tweenmax, Anime JS) en het responsive vertalen van het design zijn onmisbaar om onze ontwerpen tot leven te brengen. Hiervoor ben je een expert in het optimaliseren van responsive weergaves middels adaptive en elastic design.

Meet the team 🙋

Werken bij Vruchtvlees

Werken voor ambitieuze merken, doen we met ambitieuze mensen. We bieden je een uitdagende full time functie op een inspirerende werkplek in Den Haag. Daarnaast vinden we het belangrijk dat ook jij je potentie weet te realiseren. Nu en in de toekomst.

  • Inspiratiesessies in onze studio en op locatie met interessante innovators uit het veld als Nalden (WeTransfer), Ernst-Jan Pfauth (De Correspondent) en Ilina Scott (Google Zoo).
  • Een jaarlijks ontwikkelingsbudget voor relevante cursussen en trainingen.
  • Een museumkaart voor een frisse blik na een drukke werkweek.
  • Sportkleding.
  • Natuurlijk een goede lunch, gezellige borrels, confettimomenten en een marktconform salaris met pensioenbijdrage.

We leren je graag beter kennen!

Ben jij die ambitieuze en ervaren front-end developer die met ons de wereld gaat veroveren? Vertel ons meer over de projecten die je eerder hebt gedaan en waarom je dat nu wil doen bij Vruchtvlees. Middels een assessment in ons team testen we jouw skills. We zijn benieuwd naar jouw reactie!

Met vragen over de vacature kun je contact opnemen met Lisanne Simon via 070-7851734.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Luister vast mee naar onze studio playlist 👇