Contentmarketing stagiair(e)

Solliciteer nu

Contentmarketing stagiair(e)

Creatieve duizendpoot vol enthousiasme

INTERNSHIP · DEN HAAG

Hoi! Ik ben Lotte van Vruchtvlees en ik ben op zoek naar een stagiair online en contentmarketing. Een stagiair(e) vol ideeën en enthousiasme om de hele wereld te laten zien dat wij het beste Dutch Digital Design maken. Ben jij diegene die ik zoek? 

Bij Vruchtvlees geloven we dat je met goed design de wereld kunt veranderen. Voor ons is design het vertrekpunt: het vormgeven van ervaringen, ook in online communicatie. We ontwerpen dus niet alleen unieke merkidentiteiten, maar vertalen deze door naar bijzondere websites, creatieve campagnes en slimme digitale producten. Resultaten om trots op te zijn én natuurlijk te delen!

Wie ben jij?

In de online wereld steel jij de show. Je weet precies wat interessant is en waar mensen op reageren. Je tovert met woorden (en beeld) en weet elke gebeurtenis of nieuwtje in een handomdraai interessant te maken. Je hoeft niet zelf te kunnen ontwerpen, maar weet wel welke beelden je nodig hebt om je verhaal te vertellen. Bevlogenheid en enthousiasme staan voorop. Je volgt een HBO of WO-opleiding en hebt liefde voor design én publiek. Bovenal, je staat te trappelen om kennis te maken met de praktijk. Je bent gedurende een periode van 5 maanden min. 32 uur beschikbaar om aan de slag te gaan met de mooiste Dutch Digital Design-projecten in binnen- en buitenland. 

Wie zijn wij?

Wij zijn een stategisch digitaal bureau gedreven door design. Met aanstekelijk enthousiasme werken we aan digitale producten en innovatieve huisstijlen. We bestaan uit een optimistisch team van twaalf jonge mensen die erin geloven dat we met ons werk voor toonaangevende merken en organisaties, de wereld een stukje beter en mooier kunnen maken. Vruchtvlees groeit. In de afgelopen twee jaar is het team versterkt met acht specialisten op het gebied van design, projectmanagement, development en marketing.  

Samen werken we aan digitale toepassingen voor o.a. VPRO, Ace & Tate, voordekunst, De Vegetarische Slager, Toneelhuis Antwerpen, Theater Rotterdam, deBuren (Brussel) en Das Mag. 

Wat kun je verwachten?

Verwacht een creatieve leeromgeving met ruimte voor eigen initiatief. Samen zorgen we ervoor dat je social media en de online wereld van binnen en buiten leert kennen. Je denkt mee over en voert creatieve campagnes uit op Facebook, Instagram en andere platformen. Je zorgt ervoor dat onze klanten, volgers en pers op de hoogte blijven. Je werkt mee aan awards-inzendingen en zorgt dat onze website er tip top uitziet. Je doet onderzoek naar de nieuwste trends en innovaties en zet deze samen met ons om naar concrete plannen om deze vervolgens ook uit te voeren. Verwacht vooral een hele leuke tijd binnen een enthousiast team, waarbij je kunt pionieren en groeien. 

Wij passen wel bij elkaar!

Stuur je sollicitatie in voor 22 januari. Overtuig ons met een motivatiebrief waarin je over jezelf, je ervaringen en ambities verteld. Laat ons vooral ook zien wat je ideeën zijn en hoe je de zichtbaarheid van Vruchtvlees aan zou pakken. Uit alle sollicitaties nodigen we een selectie van kandidaten uit voor een eerste gesprek en schrijf-opdracht. 

Wat bieden we jou?

We bieden je een creatieve leeromgeving in Den Haag. In de studio werk je vooral samen met de strategic director en online marketeer, maar ook met de creative en digital director, senior en junior designers, developers en projectmanagers. 

Je krijgt een stagevergoeding en een fijne plek in een inspirerend kantoor in Den Haag, met een goede lunch met superveel keuze. We zoeken iemand die 5 maanden en 32 uur beschikbaar is. Wanneer je kan beginnen? Dat stemmen we graag samen af. 

Ben jij die ene die ik zoek? Solliciteer met je motivatie en cv. Ik ben benieuwd!